Vacarisses campió de la Lliga Catalana de Korfbal 2006-07

Sí, són tres anys consecutius que el Vacarisses guanya la Lliga, i de fet, set que el mateix equip la guanya, ja que justament fa tres anys van realitzar el canvi de nom.

Ha estat una final interessant, primer pel viatge, fins a Vilanova, i després de l’ambient. No havia estat mai en aquell pavelló, i realment està força bé.

A nivell esportiu crec que el canvi ha arribat, al igual que en la Copa, en la Lliga el Vacarisses ha patit i de valent per fer-se amb la Lliga. Portem ja mesos parlant de la baixada de nivell del Vacarisses, tot i aquestes opinions tant tenebroses, a mi la impressió que m’ha donat és que continuen tenint un dels jocs més vistosos i amb més nivell, tot i que si és cert que comencen a partir molt en les grans fites, potser serà l’edat. Malgrat això Luis Rosa de nou ha fet unes cistelles impressionants, amb una tècnica que fa por.

EL Vilanova molt nerviós, potser per jugar-se tant davant de la seva gent, potser per ser la seva primera final de Lliga, però cal reconèixer que juguen molt bé i que apunten molt bones maneres.

Destacar que el Vacarisses ha guanyat només d’un punt, en un partit molt emocionant, on hi hagut un empat a cistelles fins al darrer moment, un penalty just quan l’àrbitre anava a xiular el final del partit els ha donat el triomf. Almenys per a mi, que aquesta ja era la meva sisena final de Lliga, això de veure guanyar només d’un a Vacarisses se’m fa una micona estrany, però continuen sent els millors de Catalunya, i des d’aquí els hi felicito.

Ara a esperar a l’any vinent!

Els altres han dit

  1. Elisa 13 maig 2007
  2. Griselda 16 maig 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *