Un nou projecte

Aquests dies s’aixequen una mica pansits, però poc a poc van agafant color, fins arribar a que sorgeixen nous projectes, un d’aquest justament va sobre una temàtica que m’encanta, i amb el qual penso que puc arribar a gaudir molt, es tracta d’una web sobre geografia i demografia. Sé que el tema està molt trillat, però penso que l’aspecte visual, unit a la meva forma d’explicar coses curioses i agradables sobre les ciutats i països del món poden ser un valor afegit en el projecte.

De fet, la forma de fer serà molt semblant a d’altres projectes que ja he tingut en el passat, però potser aquesta vegada amb una mica més d’aspecte visual, que sempre havia estat una d’aquelles coses abandonades en molts projectes d’aquesta temàtica. A partir d’aquí, espero que les visites vagin creixent i que el contingut de la web vagi agafant adeptes poc a poc, almenys és el que espero.

Us deixo l’adreça del nou blog per si hi voleu donar una ullada ràpida, sempre partint del fet que està en construcció i que encara falta per arribar a perfilar alguns detalls: http://paisesyciudadesdelmundo.com/

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *