Tots els blogs sobre Badalona!

Els que em coneixen, i m’han vist amb el portàtil treballant normalment flipen en colors, en el nozilla tinc desenes de pestanyes, i clicant a alguna d’elles s’obren desenes de webs d’informació molt diversa, es tracta de tenir-ho tot organitzat i de disposar del que necessites en un moment donat. Per exemple si necessito quelcom sobre USA doncs res, carpeta USA i s’obren els diaris i blogs que parlen sobre USA, que necessito quelcom sobre la UE, doncs res, blogs diaris i butlletins sobre la UE. L’objectiu, estar informat de tot el que passa arreu del món, perquè? Doncs perquè un politòleg ha d’estar informat i saber de tot en qualsevol moment.

Però al tema, visitant el blog Badalona bitàcola, que recomano perquè està simplement genial, parlava d’una nova iniciativa, era un servidor de notícies sobre Badalona, més aviat un recull de tots els blogs badalonins, una idea genial, més que res perquè així de cop m’han estalviat uns 9 o 10 favoritos en les barreres i amb una sola plana estic informat de tot al moment.

Aprofito per explicar-vos perquè m’agraden tant els blogs. És simplement una qüestió tècnica, quan treballes amb política necessites saber que és el “target” o el “issue” del que més es parla en aquell moment, això vol dir el tema o temes que en aquell moment s’estan parlant o tenen més actualitat, d’aquesta manera veus el cicle de notícies i pots entendre cap a on van les preocupacions. Això és genial amb els blogs, i més encara amb la centralització en una plana de tots ells, així saps de forma molt més ràpida aquesta informació. Una pena que no treballi per cap partit, els hi podria fer unes campanyes electorals de l’hòstia.

Per tot això, aquesta iniciativa, que podeu visitar aquí, em sembla una molt bona pensada, a més així hi ha un feed-back molt més intens entre polítics i ciutadans.

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *