Tornem a la feina! (autobombo)

Després d’aquest petit parèntesis estiuenc cal tornar a la feina, i el bloc per suposat ocupa un lloc entre les moltes tasques que contracor hauré de realitzar durant els pròxims mesos. Permeteu-me que trenqui una micona la dinàmica de la web i parli sobre mi, per aquesta raó he titulat com he titulat l’entrada d’avui.

Aquesta etapa que avui s’inicia és potser una de les que més m’agraden de tot l’any, de novembre a febrer és la part de l’any que més m’agrada, de fet és simplement el hivern, i m’agrada per moltes coses, però en especial pel temps. L’olor dels carrers al hivern, els abrics, els paraigües, la tan desitjada pluja, la calefacció, arribar a classe amb el cafetó calent, etc etc. Són aquestes petites coses les que millor persona em fan, i quan justament sóc una persona més activa i mes feliç, ja que em sento realment bé amb mi mateix.

Com a reptes per aquest curs que ara comencen, buf, en tinc uns quants, el primer de tots és acabar la carrera, qui ho diria, seré un estupendu llicenciat a l’atur, però llicenciat. El korfbal com cada any es divisa en l’horitzó com un gran repte a batre, i cada any amb més feina per endavant (estaré fent bé les coses suposo), a més està intentar continuar amb els blogs, acabar per fi algun dels llibres que he començat a escriure però mai he acabat. També tinc alguns reptes com a persona, en el sentit de craràcter i coses que m’agradaria fer, però aquestes me les reservo.

Doncs bé, aquí comença un altre curs de Velez.cat! espero que us passeu tots els dies…

Algú ha dit

  1. Mauro 5 setembre 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *