Saura vol legalitzar totes les drogues

Hi ha vegades que no sé ben bé si sóc idiota o directament gilipolles, en aquest cas simplement que tinc el cap en d’altres mons. Justament avui parlava amb un company sobre que als politòlegs (i els que estem en ello per ser-hi) ens consta molt el poder fer una opinió concreta sobre un tema, li donem voltes i més voltes, i de fet ens és molt més fàcil defensar una opinió que ens “diguin” que la nostra pròpia. És allò de que aprens que ningú té la raó.

Això ve a que el Conseller Saura ha comentat la seva opinió favorable a la legalització de totes les drogues, per lluitar de forma menys hipòcrita i efectiva contra les malaties i el tràfic. Curiosament he pensat diverses coses quan ho he escoltat a la ràdio, com darrerament me molen els llistats, la cosa ha anat en aquest ordre:

  • Se lo van a comer en la COPE
  • La portada de el Mundo va a estar genial
  • Aquest home se li ha anat l’olla
  • Perquè m’estic enfadant si jo també estic d’acord
  • Collons ja tocava que algun polític ho digués!
  • Uhmm aquest Saura té collons

En fi, que a vegades t’indignes per coses que escoltes que en el fons has defensat més d’una vegada en algun debat i que són part dels teus principis. Sí, jo sóc partidari de la legalització. De fet, sóc d’aquelles persones que vol que la gent no fumi, ni begui ni prengui qualsevol tipus de droga de cap tipus. Per això mateix, si no hi ha tabús ni prohibicions, com per exemple el tabac i l’alcohol és molt més fàcil combatre-ho.

Una bona pensada…

Els altres han dit

  1. Diego 7 febrer 2007
  2. Griselda 8 febrer 2007
  3. elisa 14 febrer 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *