Rates a Llefià

Doncs sí, el meu estimat Ajuntament de Badalona ha construït un bloc d’oficines nou. Bloc que de ben segur era del tot necessari. També va gastar-se una milionada emetent via satèl•lit la cremada del dimoni.

Malgrat aquesta demostració de poder econòmic, jo avui amb el cotxe he hagut de donar una volantada perquè hi havia una rata passant pel mig. Era a la baixada de la plaça Trafalgar, i quan he hagut de passar una altre vegada, estava buscant aparcament, he tornat a veure una altre, i dic una altre perquè ja eren dues les que estaven passant impunement pel mig del carrer.

Això unit a les cuques que hi ha en la placeta de la sortida de l’escola Rafael Casanoves ja han fet pujar el meu nivell d’indignació a quotes infernals. A més, el problema de la brutícia als carrers de Llefià ja està agafant quotes que mai havia detectat.

La llarga llista continua, amb runes als arbres, com al carrer Aribau. Olor a pixum en el passatge del rellotge a la plaça, o simplement la quantitat d’ampolles de cervesa als bancs de carretera antiga de València, les cacones dels gossos al carrer Pius XII, els contenidors que no s’han “enrecordat” de buidar, les cantonades plenes de pixums de gossos i que fa tant que no netegen que fins i tot ha canviat el color a negre, les restes de papers pel terra, així com bosses de plàstic i demés brutícia.

No sé, però poc a poc el meu estimat barri està cada dia pitjor, hi ha uns parcs (per dir-los d’alguna manera perquè són patètics) que estan en unes condicions on jo en la vida portaria al meu fill.

Un dia he d’agafar per banda els pressupostos de l’Ajuntament i mirar on van a parar els meus tributs locals. De moment però, em queda la pataleta cívica al blog.

Encara no han dit

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *