Rajoy tiene un plan

Feia uns dies repassava el videoblog de Iñaki Gabilondo, periodista del que sempre he tingut una admiració tremenda, i mirava justament aquell vídeo on estava alterat perquè havia estat a Barcelona i deia que aquí la ciutadania havia simplement desconnectat emocionalment d’Espanya.

Així, ahir vam tenir una d’aquelles jornades informatives memorables, d’aquelles que realment no ens adonem fins a quin punt ja estem caminant en una orbita diferent a nivell sentimental del que vindria a ser l’estat espanyol,  i com de prop estem de la independència real. Com exemple un botó:Mentre la meitat de Catalunya criticava amb vehemència el nou format dels telenotícies de la TV3 a l’estil “ai nena a mi aquests modernismes no m’acaben de fer el pes”, i l’altre meitat participava del linxament públic per twitter  de Jordi Cañas, Rajoy anunciava amb el seu estil habitual que no saps si ho diu tot o no diu res, que tenia un pla per a Catalunya, més concretament, tenia un de concret: “la Constitucion y la ley”.

Però el pitjor de tot és que el seu pla era ben bé anecdòtic, la notícia era una altra. Poca broma, les dades són fins i tot esfereïdores: Mariano Rajoy va punxar ahir a Catalunya amb la seva entrevista a Antena 3. El president espanyol va obtenir un 12,1% de share i un total de 382.000 espectadors. En canvi, el primer Telenotícies vespre presentat pel periodista Toni Cruanyes va obtenir un 24,6% de share i un total de 775.000 espectadors.

Gabilondo tenia raó, ja hem desconnectat totalment.

Algú ha dit

  1. Gemma 22 gener 2014

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *