Quines coses té internet

Ara que m’estic posant en serio en això dels blogs, visito molt habitualment la web del Technorati, que és una mena de directori gegant de referències i de blogs, on pots veure les notícies més importants dels dia i de que es parla per la blogosfera.

Ahir fent la meva ruta habitual vaig trobar quelcom que em va sobresaltar, resulta que el vídeo més visitat i comentat de la xarxa és justament un de casolà que és diu “Box in a box”, el podeu veure aquí:

Aquest vídeo de dubtós bon gust és una parodia d’un altre vídeo, més concretament el que podeu trobar en aquesta adreça, i que en aquest cas, molt en el fons, sí que té certa gràcia. Resulta que fa ja unes setmanes en el programa americà Saturday Night en Justin va fer un vídeo parodia, el que he posat a l’enllaç, i aquesta noia del video d’abans ha fet una parodia, i està sent la sensació a la xarxa.

Les teories conspiratives ja han sortit, com per exemple que és un anunci encobert d’algunes marques molts conegudes, de les que podeu veure el logo en el vídeo. De moment, per segon dia consecutiu la seva web i el seu vídeo són la cosa més comentada i vista de la xarxa.

Els designis dels blocaires són cada dia més curiosos..

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *