Otegi, temporal i judici

Crec que hem assistit a un dels capítols més còmics de la història espanyola de fa molt molt de temps. Si ja ho eren les manifestacions aquelles en que ara vaig ara no, aviam quin lema posem o deixem de posar, el capítol que avui s’ha escrit ha estat d’allò més interessant.

Otegi havia de presentar-se a un judici a Madrid, on estava suposadament acusat d’enalteciment del terrorisme. Curiós judici, ja que en primera instància havia estat acusat tant ell com dos companys més seus, que curiosament van restar en llibertat.

Total, que Otegi havia d’assitiar al judici on ja tothom apuntava que li serien trets els càrrecs sense problema, més que res perquè si als altres dos se’ls havien tret a ell també. Però que passa? Que l’abocada d’Otegi es presenta al jutjat i diu que el seu client està tirat enmig de la carretera amb el temporal i que no podrà arribar al judici a temps.

Els jutges, que per la televisió veuen que realment hi ha un temporal de deunidó retarden el judici per la tarda. Però curiosament a la tarda Otegi tampoc es presenta. Llavors comença la segona seqüència tràgica. Des de Madrid envien als guàrdies civils en busca d’Otegi, que es interceptat en, ara agafeu-vos, la seva casa. Des d’allà es traslladat en helicòpter a Madrid, on serà jutjat i informat de que li treuen els càrrecs, li demanen disculpes molt educadament per tots els problemes ocasionats i ale, cap a casa.

A mi em sembla d’allò més divertit….

Algú ha dit

  1. Mauro 22 març 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *