No sé a qui votar…

Curiós, arribem al darrer dia de campanya, recordeu que demà és jornada de reflexió, i justament sembla com si res. Als carrers cada dia hi ha menys cartellets electorals, i la gent, que abans s’omplia la boca parlant sobre els candidats sembla que ja està reflexionant.

Sigui com sigui, avui que és el darrer dia de campanya, us explicaré una coseta. No he volgut ser massa partidista durant tota la campanya, però avui ho seré de forma clara. De fet ho seré perquè us vull comentar justament el problema que demà hauré de solucionar: no sé a qui votar.

Us explico, el que si que tinc clar a Badalona és que no vull més Maite Arqué, perquè? Els darrers 4 anys han estat desgovern, la ciutat fa pena, i poc a poc s’està deteriorant més i més, les coses es fan a mitges i malament, i sincerament si no pagués impostos no sabria que el meu barri pertany a Badalona. També tinc clar que al PP ni de conya, per simple i planament feixistes, i aprofito per parlar dels altres feixistes, els de Ciutadans Partido de la Ciudadania, aquells que consideren que sóc un desviat, ja ho he dit tot. Tampoc m’agrada CiU, en Falcó em cau molt bé, però sóc d’esquerres i xoco amb el liberalisme de CiU. Hem queda ERC, però sincerament no m’ha arribat el seu missatge en aquesta campanya, i no estan fent les perspectives que no tenia amb ells, per tant vot de càstig al meu vot que seria el natural. A qui fer el meu vot de càstig? Hem queden tres partits, als humanistes no els votaré simplement perquè no m’acaben de fer el pes, i l’elecció a alcalde ha de ser personal. Ciutadans, el partit de l’elefant, tampoc m’acaben de fer el pes, no sé perquè, però no, tot i que la campanya que han fet m’ha semblat molt coherent.

Per tant, tinc tres opcions, que són les que dubto. IC, LLEI i CUP, IC els votaria simplement pel plaer d’intentar que Arqué no fos alcaldessa de nou, però tinc por, perquè són capaços després de fer pacte amb PSC i mantenir l’status quo a canvi de dues regidories sense massa interès per mi, per tant tinc el dubte. El LLEI em cau molt bé, és el partit d’un home d’avançada edat, va arribar als 700 vots en la darrera elecció, i simplement és un currant, un ciutadà que creu que l’Ajuntament no funciona com hauria i que pot fotre molta canya. La darrera opció és la CUP, pròxim ideològicament a ells, i sobretot perquè conec a en Marc Sallas, un gran paio, i per tant les seves idees m’agraden molt.

Com vegeu, tot gira sobre els candidats, com ha de ser en unes locals, recordeu que escolliu un alcalde, i que per tant el vostre vot ha d’estar més relacionat amb el tipus d’alcalde que us agradaria tenir.

En fin, tinc tot un dia per “reflexionar”…

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *