Les multes de l’Ajuntament de Barcelona

multa

Ara estava llegint a La Vanguardia que l’Ajuntament de Barcelona havia multat a U2 pels sorolls que havien produït durant els seus assajos, a part, també està el tema de la multa a Shakira de fa menys d’una setmana.

Arribats aquest punt, estava reflexionant fins quin punt està arribant el propi Ajuntament, amb unes actuacions que estan, en línies generals, ridiculitzant la imatge de la ciutat. De fet, Hereu cada vegada més em sembla més descontrolat, no només pel tema de la consulta de la diagonal, sinó perquè veu com la ciutat se li marxa de les mans, una ciutat, plena de brutícia, lladres i que en plena crisis no acaba de sortir endavant, amb greus problemes urbanístics i socials.

Nada nuevo bajo el sol, però sembla que a l’Hereu li surt tot malament nou panorama electoral quan qualsevol acció que fa és considerada negativa per part de la ciutadania. Dubto que sigui una mania persecutòria, però si és cert que darrerament no està atinat, i que el canvi, cada vegada sembla més possible en les propers eleccions municipals, de fet, hi ha una tendència en el ambient d’un .

Caldrà esperar doncs.

Els altres han dit

  1. LaNdErX 26 agost 2010
  2. LaNdErX 26 agost 2010
  3. Mauro 27 agost 2010
  4. Tuti García 2 setembre 2010

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *