Intenta atracar dos mossos de paisà a Sant Adrià i acaba a comissaria

M’agradaria estrenar aquesta secció de Sant Adrià de Besòs amb una notícia que he llegit als diaris aquests dies que m’ha cridat molt l’atenció, resulta que dos Mossos de paisà caminaven tranquil•lament per l’avinguda de la platja quan un home de 40 anys, presumptament toxicòman, es va apropar a ells i amenaçant-los amb un encenedor els hi va demanar tots els diners que portessin.

Els dos Mossos li van ensenyar les seves credencials, i l’home, lluny d’aturar-se va intentar ficar-li un bon cop de puny a un dels Mossos, tan bon punt això, els Mossos el van immobilitzar, però l’home es resistia i continuava intentant fent agressions.

Ara mateix, a l’home, veí de Santa Coloma de Gramenet, se l’acusa de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa i atemptat contra els agents de l’autoritat. Fonts dels Mossos d’Esquadra han afirmat que aquest cas és aïllat en la zona, i en certa forma els hi doncs la raó, ja que per aquesta zona hi passo bastant temps al dia i no hi ha delinqüència a simple vista.

Els altres han dit

  1. Mauro 5 març 2007
  2. gemma 10 maig 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *