Inici de la temporada de korfbal

Buenuuu la meva entrada anual sobre korfbal que no podia faltar de cap manera! No m’agrada parlar massa de korfbal per aquest blog, però també sé que és una mena de tradició.

Doncs res, una nova temporada, i com el futbol o qualsevol altre esport, cada temporada és un món nou. Nosaltres no podíem ser menys. La veritat és que enguany és com una nova refundació total. Nova Junta, nous jugadors i jugadores, nova mentalitat, nous objectius i noves sensacions. Fins i tot jo he modificat i molt els meus entrenaments.

Objectiu per aquesta temporada? A nivell personal continuar millorant com entrenador, dubto molt que continuï molts anys, ja que la feina i la vida no permeten moltes alegries. Malgrat això és tot un repte fer d’un grup de nois i noies un equipet decent.

A nivell d’equip el de sempre, buscarem i lluitarem per estar a meitat de taula, més concretament entre els 8 primers a final de temporada.

Possible? Bueno esperem que sí, tot i que és tot un repte, ja que tinc masses jugadores i jugadors nous, però ja us dic, jo tinc confiança en que és possible.

Estic segur que per altres blogs us assabentareu del dia a dia de la UKSA, i del meu dia a dia, segurament amb molts problemes i dificultats, no podria ser d’un altre forma!

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *