Final de la Lliga Catalana de Korfbal

Sembla que les visites al blog pugen, i amb elles les demandes i peticions dels visitants, que us recordo podeu fer escrivint-me un correu o deixant un comentari al blog. Molta gent m’ha demanat que parli una mica de korfbal, que fa molt que no ho faig.

Aprofito la excusa que em dóna que avui es disputi el primer dels dos (o tres) partits de la final de la Lliga Catalana de Korfbal d’aquest 2007. És el punt final d’una temporada estranya, en que tots els clubs, d’una forma més o menys apassionada, han criticat durament el disseny de la competició, jugar un partit cada mes i mig era del tot exasperant. Malgrat això arriba la final i ens dóna una alegria a tots els amants del korfbal català.

La sorpresa és que el Vilanova s’ha colat, per mèrits propis, a la final, després de superar per 2 partits a 1 al Vallparadís, l’equip que tots pensaven que seria a la final. He d’admetre que no ha estat massa sorpresa veure al Vilanova a la final, la temporada que han fet aquest any ha estat increïble, amb una progressió que els va portar al segon lloc de la taula a la lliga regular.

Malauradament en el moment d’escriure aquesta entrada no sé res del resultat, ni de les alineacions, ni res de res, però si que sé, que el primer partit d’aquesta Final serà avui a les 12:00 a Vacarisses, i que jo no hi seré per una simple qüestió: tradició. Mai m’ha agradat anar al primer partit de la final, sempre he anat al segon, sé que no està bé, però les tradicions s’han de mantenir.

Algú ha dit

  1. Mauro 6 maig 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *