Fa por

“Cada voto que no venga al PP, consolidará la presencia de los terroristas en las instituciones” José Maria Aznar

Ja he comentat més d’una vegada alguna gran frase dels popular. El primer de tot, és que crec que tenen un problema greu, ja que tot té relació amb ETA, no sé, al final pensaré que és realment el capítol pendent d’Aznar, potser aquelles negociacions que va iniciar sota el seu Govern i que van acabar malament han produït en aquest ex-president una obsessió, tan o més considerable que la mantinguda contra els islamistes, ja sabeu : amb els que espanya porta 8 segles en una croada i que són culpables de la derrota electoral del PP el 14M.

Deixant de banda aquestes consideracions, he de destacar que sóc dels que li agrada la brega, però mai m’hagués imaginat a un ex-President fent les declaracions que està fent Aznar, en qualsevol país normal, un personatge com aquest estaria fora de la vida pública. En canvi, per horror de tots, aquest personatge es cregut per més d’un dos i tres persones, que realment creuen coses com que Espanya està a punt de trencar-se, que els separatistes s’han fet amb el poder i que en Catalunya peguem als que parlen castellà, com jo ahir el 90% del dia.

Fet i fet em sembla realment preocupant, la gent està agafant una visió de la realitat molt truncada. Entenc que des de la dreta es pensi que la por produeix l’efecte d’anar en massa a votar al Partit Popular, però no s’adonen que estan creant crispacions i odis que difícilment podrem superar si continuem així.

Els altres han dit

  1. Elisa 24 maig 2007
  2. Mauro 24 maig 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *