Estan jugant amb nosaltres

Durant la setmana passada, la borsa va caure quasi un 13%, llavors, els inversors, pensant encertadament que algú faria alguna cosa per aturar-ho i que els preus tornarien a la normalitat, van comprar a saco, recuperant per segons els valors anteriors, i forrant-se.

Durant aquesta setmana, la borsa està creixent, l’Ibex marca històric en el parquet, i tothom està content, sobretot tots aquells inversors, que ara veuen el que van comprar multiplicat.

Sóc jo o també penseu que estan jugant amb nosaltres com volen? Més aviat, no penseu que juguen amb els diners i la feina de la gent, com si juguessin al monopoli? Sóc jo o penseu que són especuladors i prou?

Alguna autoritat real fot ma en tot plegat, o acabarem fatal. Les crisis sistèmiques del capitalisme, aquelles que teníem cada 20-25 anys i que en el fons eren suaus, petits ajustos a l’economia global, ara s’han tornat freqüents i molt més profundes.

Al final, no ho acabarem suportant, com no ha pogut Grècia… mentrestant, que continuïn jugant… que ja els arribarà l’hora ja

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *