El rídicul més espantós dels polítics catalans

política catalans

Poques paraules queden ja disponibles per descriure la situació per la que passa la política catalana aquest dies. Sembla ser, que els polítics realment ni han entès el que està passant a Catalunya, ni tant sols fan un esforç de dignitat col•lectiva. La culpa ja és de tots, i cap d’ells es salva.

Primer ha estat el rebutjar la iniciativa popular per realitzar un referèndum. La mateixa setmana que tenien 1.5 milions de persones cridant independència al carrer ells mateixos, CiU i ERC per davant, tiren enrere una de les poques iniciatives que donen resposta al clamor popular al carrer. Podia ser una decisió normal i acceptable divendres passat, però ara, amb la manifestació pel mig, ja no hi ha cap mena de justificació. Ridícul.

Segon ha estat avui la reunió que han realitzat els tres partits en el Govern i CiU, en la que no han estat d’acord en plantejar una resolució conjunta a Madrid després del que ha passat amb l’Estatut. De fet, ha estat tant esperpèntic, que Artur Mas ha sortit de la reunió dient que ell recolzaria qualsevol resolució, sense condicions, però que dubtava de que arribessin. Per suposat, tres partits que formen govern no han pogut ni posar-se d’acord en una moció. Més ridícul.

Així, tenim la absurditat de que hi hauran 4 resolucions diferents a Madrid, una per cada partit. De nou, el ridícul més espantós.

Aquesta  setmana aquell milió i mig de persones que cridaven independència estan més que mai a sobre d’ells, mirant les seves actuacions, esperant que es posin a treballar en serio, que entenguin el missatge i la responsabilitat que els hi van atorgar i que actuïn com a representants i líders legítims que són. Però ni així.

En conclusió: no han entès res, i si ho han fet, no ho estan demostrant.

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *