El poder destructiu de facebook en la productivitat

L’altre dia parlava dels problemes de les xarxes socials per als adolescents. Avui voldria parlar dels efectes perversos que té el facebook en la productivitat.

M’estic adonant, que realment el facebook disminueix i molt la productivitat d’una persona, més si és fa un mal ús, però fer-ne un de correcte és molt complicat. De fet, l’altre dia llegia que hi ha algunes extensions per als navegadors, que limiten a unes hores o minuts concrets el teu temps per estar en una web, no em sembla gens malament, i potser al final els acabaré utilitzant.

Ho detectava al veure com jo mateix durant un matí no paro d’entrar a veure si hi ha alguna novetat, i de fet, miro una i una altra vegada l’inici per detectar si algú ha ficat alguna cosa nova o si hi ha comentaris nous a les coses que jo mateix he anat ficant.

Resulta curiós, perquè al contrari, el twitter, de forma constant és una entrada de informació, però no reviso coses anteriors, només si tinc missatges directes. Per això, el temps que gasto és molt més petit en comparació amb el facebook.

A més, també tinc el factor jocs, que tot i que intento controlar, de fet no puc, i sempre acabo caient en algun joc sense poder fer res per impedir-ho.

Així que el facebook és per mi un dels principals problemes que fan disminuir la meva productivitat d’una manera considerable. Hauré de fer quelcom per lluitar-hi en contra!

Algú ha dit

  1. Nuns 15 juny 2010

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *