Debat electoral dels candidats a Sant Adrià (III)

Qui va guanyar?
El debat va donar com a resultat un clar guanyador i un clar perdedor. EL guanyador en Sito, que va fer d’alcalde, no només pel que va dir, sinó com ho va dir, sabent en cada moment casos concrets i demostrant que coneix el terreny molt millor que qualsevol altres dels candidats. A més, els seus canvis de to, la proximitat a l’hora d’explicar-se, el seu accent clarament natural i sobretot el saber quines coses interessen al grup que estava parlant. Una e les coses que més em va agradar era com es dirigia als altres de la taula, “l’amic tal” “el company qual” sempre citant noms, demostrant que coneix i domina. No crec que destaqui ni intel•lectualment ni en profunditat oratòria, però realment destaca entre tots.

Gregorio va ser el segon, va demostrat de nou que sabia del que parlava, potser massa gris, massa administratiu, però va saber demostrar que tenia molt sentit comú i que és el que cal a l’alcaldia, també va demostrat estar atent a les demandes, però potser va fer un discurs global massa generalista. Destacar que en el moment en que un alumne va demanar més oci nocturn, ell va dir que més aviat calia transport públic, ja que si vols anar de festa el que menys t’agrada es trobar-te al teu pare, cosí o familiar. Sentit comú power.

Núria Arnau, la tercera, però realment ens va defraudar una micona a tots, Ciutadans s’ho va posar de conya per poder parlar dels temes on sempre sempre pot guanyar, llengua, cultura, etc. Malgrat això es va mantenir en un segon terme en el debat, no destacant massa. Un gran error va ser el to de veu, tan baixa que els del fons no ho escoltàvem. La proposta d’internet molt interessant, llàstima que fos l’únic tema que va ficar en el debat. Estic segur que amb un parell més de debats millorarà moltísim, potser por escènica, no sé.

Sabadell. Gris, molt gris, un home gran, el típic buròcrata, alguns em van comentar que només li faltava un pur a la mà. Mirant i regirant papers, només parlant de qüestions de l’Ajuntament molt, massa, tècniques, sense gràcia i sempre amb el mateix to. Decepció.

Ciutadans. Simplement delirant. Un discurs que no tenia ni cap ni peus, cap proposta real cap a l’alcaldia. Demagògic, maleducat, en un to petulant i que feia esgarrifar. Parlant sempre del mateix, volen demostrar que sabia més que la resta. Un debat poc centralitzat en Sant Adrià, donava la impressió simplement, que com en aquell gag de Polònia, era un marcianu.

Els altres han dit

  1. Mauro 22 maig 2007
  2. Elisa 22 maig 2007
  3. Diego 22 maig 2007
  4. Vélez 22 maig 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *