Curs de dinamitzador en Korfbal del CEEB

Durant les passades dues setmanes he estat sent el docent que ha impartit un petit curs de dinamitzador a través del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Estic molt satisfet del curs. Aquest matí realitzava les avaluacions dels nois i noies que he tingut al curs i realment he quedat molt satisfet, en els resums sobre el que havien aprés hi havia conceptes molt interessants, així com detalls que no pensava que arribarien a fer seus.

En resum, una bona iniciativa del Consell que ens ha servit per tenir una bossa de monitors per a futurs equips que vagin sorgint a la ciutat comtal. Aquest era l’objectiu i l’hem assolit amb èxit ja que uns quants nois ja m’han comentat la seva intenció de poder portar algun grupet en un futur pròxim.

L’únic a lamentar ha estat la poca profunditat dels continguts donat el poc temps que hem tingut, malgrat això espero haver estat planer i deixar clar alguns conceptes claus, tant del korfbal com de la figura del entrenador. Com a nota personal, he après jo també moltes coses, així com repassar detalls que feia temps que no tenia en compte, a més d’adonar-me, si no ho havia fet ja, que el camí cap a la docència s’està cada vegada posant més de manifest.

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *