Comissió d’Interior…

Portava dies sense escriure, no sé, darrerament no en tinc ganes d’escriure, malgrat això promoto tornar amb la mateixa força i determinació de sempre.

Ahira vaig escoltar les intervencions al Congreso sobre el tema De Juana. Realment inpactant, crec que Rubalcaba i la resta de grups parlamentaris van deixar en rídicul total i absolut al PP, que no va saber defensar-se, Zaplana no feia més que dir frases grandilocuents sense contingut, mentrestant, Rubalcaba responia amb contundència, amb informes, dades, dates i demés. Sóc admirador de Rubalcaba de fa temps, però en els darrers temps m’està agradant cada dia més i més.

Alguns delicies que es van escoltar durant la sessió i que val la pena llegir:

Rubalcaba: “van a llevar flores a los lugares en los que asesinaron esos etarras excarcelados por ustedes. ¿Se entrevistarán con los familiares?, ¿les llevarán a manifestaciones y televisiones?, ¿van ustedes a recorrer en autobús las plazas y calles donde murieron las víctimas de esos presos excarcelados por su ineficacia, cuando no por su complacencia?”

Llamazares: “Yo tengo plaza en propiedad [en las manifestaciones] y ustedes son interinos”

Rubalcaba: “Acebes mintió. Acercaron presos a cárceles del País Vasco, no para que fueran juzgados en la Audiencia”

Zaplana acusa al PSOE: “O montan el GAL, o negocian con ETA”

I sense cap mena de dubtes la meva preferida: Begoña Lasagabaster “Señor ministro, adelanten ustedes la ley de memoria histórica, porque va a resultar que Franco era socialista”

Algú ha dit

  1. Mauro 14 març 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *