Cap de setmana de korfbal

Aquest cap de setmana, no sé si per casualitat o no, s’ajunten diversos partits i resultats molt interessants a nivell internacional i nacional de korfbal.

La primera notícia està a terres holandeses, on el Dalto, per primera vegada en tota la lliga, s’ha posat líder de la classificació, fent baixar al gran PKC, el que fins ara és indiscutiblement un dels millors i més complets equips holandesos. A més, el Dalto ho ha fet guanyant per 22 a 23 al Fortuna, equip que fins fa dos anys era un dels grans a la lliga holandesa, per tant ha estat un partit d’aquells que fan por! En el recital per exemple, Barry Schep del Fortuna ha aconseguit unes 7 cistelles ell solet. Brutal. Però per si faltava poca emoció en la lliga holandesa, la setmana vinent es juga el PKC versus DOS 46, els dos finalistes de la lliga de l’any passat, i aspirants actuals del títol, el DOS va tercer a la classificació. Més emocions doncs!

A les illes britàniques també hi ha marru garantit, aquest diumenge es juga el Mitcham – Kwiek, els dos equips estan empatats a punts després de 12 partits de lliga, i aquest partit pot ser un dels més vistosos de la competició. A més, a la lliga gal•lesa, el Cardiff Dragons s’ha fet amb el títol després de guanyar al Bristol, l’equip que el seguia molt a prop en la Excadibur Korfball League.

Encara penseu que el korfbal no és emocionant? La nostra selecció catalana sub-16 està competint en ala bonica població d’Schijndel, i és realment bonica, vaig estar fa un temps i realment és preciosa, en la Youth Talent World Cup, els resultats la veritat és que no han acompanyat massa a l’equip català, un 10-0 contra Bèlgica, un 8 a 7 contra Txèquia, una 6 a 6 contra Alemanya i 13 a 1 contra Holanda. Malgrat això jo tinc confiança amb ells, avui diumenge jugaran contra Gran Bretanya i aviam com queden al final.

A casa nostra també tenim un parell de partits interessants, a Primera destacar dos, el Vacarisses front Vilanova (primer contra segon) i el Badalona contra Assessoria, dos equips que prometien molt a principi de temporada a la lliga però que no estan del tot fins, i sobretot pateixen una irregularitat manifesta, però com jo sóc sempre optimista segur que poc a poc agafen el ritme i tornen a lluitar per estar allà dalt. A segona destacar el Badalona – UKSA, a part de perquè és el veritable i més antic derby comarcal que existeix, tant Badalona com Sant Adrià sempre és interessant veure com juguen, sobretot quan sóc l’entrenador de l’equip me´s fluix dels dos.

Com vegeu cap de setmana molt molt complet, i això que em deixo molta més informació i molts més resultats d’arreu d’Europa, però tampoc us volia capficar massa.

Els altres han dit

  1. Mauro 18 març 2007
  2. Vélez 18 març 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *