Badalonawireless

Un dels nodosL’altre dia a la uni, estava parlant amb uns companys quan de cop un d’ells es va quedar com pillat i em va preguntar tot alterat “tu ets de Llefià?, la Llefià república independent?”. Jo vaig respondre que sí, més sorprès que eufòric.

La veritat és que Llefià no passa pels seus millors moments, tothom sap dels grans problemes d’urbanisme que tenim, mai solucionats per l’Ajuntament. També el desgovern en general que existeix, la presència pública al barri és simplement nul•la, de fet la gent de Llefià no es considera massa de Badalona, més aviat de Llefià.

Aquesta situació es veu clarament en tot el referent a la vida social del barri. Com ja us comentava en una entrada anterior, les festes del barri cada anys milloren més, la vida associativa comença a rebrotar després d’anys de caiguda, i tenim algunes iniciatives realment interessants.

En una d’elles justament ara estic participant, de forma modesta, i és badalonawireless, un grup d’amic i usuaris a internet, que s’han anat dedicant a elaborar una xarxa de wireless per poder connectar-se a internet des de qualsevol punt del barri. Amb més de 12 nodos aquesta xarxa és simplement una joia, ara mateix estic amb el portàtil connectat en ella, la velocitat és constant i alta. Una meravella.

Aquesta entrada només és per agrair a aquest grup de veïns meus que hagin donat un cop vida més al nostre barri y sobretot haver permès que jo ara estigui escrivint còmodament en el sofà XD

Us recomano visitar la seva web: Badalonawireless

Els altres han dit

  1. Griselda 23 juny 2007
  2. SGaleano 23 juny 2007
  3. antoni 23 juny 2007
  4. SGaleano 23 juny 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *