Badalona – Hi haurà canvi?

Les eleccions a Badalona han seguit el guió que molts esperàvem: la caiguda del PSC per les queixes veïnals i el descontrol i descrèdit en que havia caigut la ciutat, així com una pujada considerable de CIU. Malgrat això, cal dir que el gran guanyador de la nit ha estat el PP, que ha aconseguit pujar de 5 a 7 regidors, l’efecte del vídeo ha tingut a veure. CiU ha passat de 3 a 5, una pujada considerable, ICV que era la gran esperança del canvi, i on algunes enquestes molt “fiables” fins i tot la feien empatar amb el PSC, amb el 99,20% escrutat li donen els mateixos 5 regidors, i de fet han perdut dues dècimes de percentatge de vot. Esquerra, que molts la feien fora, ha aguantat estoicament i ha aconseguit mantenir-se dins de l’Ajuntament, ara però, amb només 1 regidor.

  • PSOE 9
  • PP 7
  • CIU 5
  • ICV-EUIA-EPM 5
  • Esquerra-AM 1

Queden fora la gran esperanza blanca: Ciudadanos, així com la CUP. Una pena pels segons, tenien bones idees i s’ho curren molt.

Tot queda doncs, en mans de les negociacions, aviam qui pacta amb qui i si es forja una aliança en contra de l’Arqué o aquesta pot continuar governant, ara ja amb menys soltura que abans.

Els altres han dit

  1. Mauro 27 maig 2007
  2. Elisa 29 maig 2007
  3. Griselda 31 maig 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *