Alguns vídeos de campanya per entrenir-nos…

Avui havia escrit sobre alguns programes i reflexions sobre cartells i primeres promeses, però quan ho he acabat he vist que era tan avorrit que m’he decidit per fer una entrada molt més lleugera, si m’ho permeteu. Avui ficaré doncs, dos spots publicitaris.

El primer és un espot de CiU Barcelona, més concretament de Xavier Trias, tot i que té un mes, si us fixeu és una nova línia que estava experimentant CiU i la família Madí en aquest marketing molt modern que està utilitzant CiU.

El segon és el vídeo electoral d’Escons Insubmissos, no és que siga seguidor dels seus preceptes, però m’ha semblat molt interessant el reproduir-ho, ja que no està gent malament pel poc pressupost, i el que diuen, estem d’acord o no, el diuen sense caure en l’insult, i en els temps que corren ja està bé.

Demà o passat continuarem en aquesta sèrie d’articles referents a la Campanya, donant molta importància als temes que alguns estimats lectors han indicat que els hi preocupen especialment, i en els que estic treballant per poder donar una resposta molt més treballada.

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *