Alguna cosa falla

No sé, les enquestes no m’acaben d’agradar, hi ha alguna cosa que falla, que no m’acaba de quadrar. Encara no estic del tot confiat per fer una predicció com sempre faig, tinc algunes idees de com aniran les coses, però deixant de banda això i tornant al tema principal alguna cosa falla a les enquestes,

Ahir a la nit, no sé perquè, ho estava pensant. Com pot ser que des de l’inici de la campanya no hi hagi hagut una variació real dels resultats. Si us fixeu en les primeres enquestes i les actuals, les diferencies només són estadístiques, això vol dir que s’amplia el famós de x a x, però en cap moment hi ha una variació clara.

Alguns diran que això és normal, però no ho és, no ha estat una campanya convencional, hem tingut vídeos, atacs, debats, anuncis, etc. No pot ser que tot plegat no hagi hagut cap mena de canvi en les enquestes, per mínima que sigui.

Per tant la meva conclusió a pocs dies de les eleccions és clara: hi haurà una campanada històrica. De fet hi haurà campanada en els resultats, i després hi haurà campanada en les aliances.

Sé que ara pensareu, redéu Vélez, tota la nit pensant i confluir en això? I a sobre no ens dius ni perquè… doncs bueno, tot el seu temps… continueu visitant velez.cat per més respostes hehe

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *