Badalona bitàcola fa 4 anys

Penso que era obligat per la meva part dedicar una entrada de felicitació al blog Badalona bitàcola pels seus 4 anys. El seu camí va iniciar-se el dia 17 de juliol del 2003, han escrit 961 entrades i rebut 1281 comentaris al llarg d’aquest temps.

Aquesta petita entrada és obligada perquè va ser justament per aquest blog que em vaig animar a iniciar el velez.cat, més que iniciar a reformar-lo i orientar-lo molt més cap a la polític municipal de Badalona i Sant Adrià de Besòs, així que Badalona bitàcola té certa “culpa” de velez.cat

A més, cal dir que és una de les meves webs predilectes, la visito una o dues vegades al dia, i tot i que ara ja no escriuen tant, en les bones èpoques una entrada al dia no manca. Tot i que el seu contingut moltes vegades està molt enfocat en els barris que justament estan a l’altre banda del meu, gràcies a això puc consumir certes preocupacions i informacions que no podria d’una altre manera.

No podria deixar de comentar aquesta web, sense fer referència a l’icona de la web, que és una mare i el seu fill/a a les ones de la platja. La foto que quan es converteix en l’icona del navegador es fa més petita, sembla en aquestes dimensions un home pixant a la platja, i sempre m’ha fet molta gràcia.

Com a nota final m’encanta els piques que de forma molt educada i cordial existeixen al voltant del futbol i el bàsquet, que m’han donat l’oportunitat de comentar i comentar en algunes entrades molt interessants.

En conclusió, una web única que espero que duri molt molt molt de temps!

Algú ha dit

  1. Carles 20 juliol 2007

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *