2 Anys de Bloc

Doncs sí, tal dia com aquest, 26 d’abril,  d’ara fa dos anys. Vaig iniciar aquesta idea boja de fer un petit blog personal.

La veritat és que mai vaig pensar arribar tant lluny, ni tampoc a tant poc. En aquests dos anys he tingut l’oportunitat de modificar l’aspecte de la web tres o quatre vegades, i cada etapa ha coincidit amb el meu interès per un tema o un altre, fins i tot incloent comentaris personals.

Sé que ara no escric tant com voldria, però el temps és limitat i sé que els meus 10-15 lectors diaris no m’ho tenen en compte.

Així que, després de 227 entrades, quasi res, continuo amb la fita d’arribar als 300 abans d’acabar l’any. Fita que segurament no aconseguiré… però com mitjana de dos anys no està gens malament això de 113 entrades per any.

Salutacions i gràcies per llegir-me!

Els altres han dit

  1. Carles Plaza 30 abril 2008
  2. antoni 1 maig 2008

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *