12 tipus de delegats en una assemblea o reunió de treball

Assemblea o reunió de treball

Aquest matí he estat el delegat del meu club de korfbal a l’Assemblea general anual de la Federació. Com no, religiosament he fet un acte de fe, he agafat els papers i acompanyat d’un membre de la junta hem fet via cap a Esplugues.

En la sala, bastant àmplia, ens hem aplegat els habituals, i uns quants més, una Assemblea com les de sempre, tot més o menys empastat, uns clubs que modifiquen al seu gust, altres que no s’enteren de res, propostes per aquí, propostes per allà, total, que amb aquesta i les anteriors set assemblees, dóna per una bona llista de topics reals sobre una assemblea general o una reunió de treball:

 1. Delegats que llegeixen la documentació allà mateix: total, la taula també l’està llegint per presentar el punt X, els altres clubs i entitats estan llegint-la (els més trempats) i de fet tampoc passa res perquè:
 2. Delegats que no saben ni el que han escrit: per tant, és normal que tinguem:
 3. Delegats que voten per una altra cosa i s’adonen quan ja s’ha acabat la votació: Llavors, provoca un efecte molt divertit que són:
 4. Delegats amb cara de mierda, sobretot quan toca tornar a llegir o fixar-se en alguna cosa concreta, de fet tampoc importa, perquè:
 5. Delegat de la primera filera que s’està adormint: i tu et preguntes perquè redimonis s’ha posat a la primera filera, si total només volia adormir, però llavors te n’adones d’un fet:
 6. Delegats de darrera que no paren de parlar, però no sobre la vital modificació d’estatuts, sinó més aviat sobre el partit del mundial, aixecant la indignació del:
 7. Delegat motivat que demana la modificació del punt B de l’article 5 de l’apartat 3 de la segona secció, i que ningú sap ben bé el que diu, i tampoc foten massa cas, després de la seva petició de modificació de comes de fa 15 minuts, així que
 8. Delegats que tornen a votar sense saber que voten, i que produeixen un efecte divertit en els
 9. Delegats que s’indignen perquè la seva mega idea no s’ha aprovat, i que estaran parlant amb el company contrariats una bona estona, aquests contrasten amb els
 10. Delegats cagats que s’autovoten en contra al veure que ningú més vota a favor, i fan el papereta, però, els meus preferits són els:
 11. Delegats realistes que parlen, voten en contra d’alguna cosa majoritaria, i ja admeten que saben que estan sols però que se la porta fluixa perquè ha fet el que calia fer. Avui he estat un d’aquesta estirpe. Però penso, que el gran rei dels topics és:
 12. Delegats que demanen una modificació treta de no se sap on en el torn obert de paraula final, i foten a tota la sala, per damunt de tot als que ja estaven mig aixecant-se o que ja havien guardat els papers.

En conclusió, a la forca amb tots ells! Va agregeu algun més, que de ben segur que en sabeu!

Algú ho havia de dir

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *